Stetson

Al sinds het oprichten van John B. Stetson Company in Philadelphia in 1865 door John Batterson Steton, wordt de Stetson hoed gezien als de hoed der hoeden - gegarandeerde kwaliteit, stijl en traditie. John Stetson ging in de vroegen jaren 1860 weg uit New Jersey om goud te zoeken in het Amerikaanse Westen. Om zich te beschermen tegen de stekende zon, creëerde hij, met eenvoudige technieken, een vilthoed voor bescherming tegen zon, regen en de ontoegankelijke natuur. Hij vond geen goud, maar wel een Westernhoed die de basis zou worden van het hoeden bedrijf dat hij op zou richten wanneer hij terugkeerde naar de Oostkust.

Amerika groeide op met zijn Stetson hoed.

In een tijd waarin alle Amerikanen hoeden droegen - Stetson hoeden - overdreef de toenmalige directeur van Stetson Company niet toen hij op de 100ste verjaardag zei dat Amerika opgegroeid was met een Stetson hoed. Al gauw zouden Stetson hoeden zich wereldwijd verder verspreiden.

Betrouwbaar en snel met Stetson hoeden van Hatroom.nl.

Wanneer je een Stetson hoed bestelt bij Hatroom.nl, word je hoed dezelfde dag verzonden, mits de bestelling maandag tot vrijdag voor 14.00 uur geplaatst wordt en zal binnen 1-2 dagen geleverd worden. Een Stetson hoed die in het weekend besteld wordt, zal op de maandag erna verstuurd worden. Alle Stetson hoeden worden gratis verzonden bij Hatroom.nl

Afmetingen
Kleur
Soort hoed
Sorteer op

Aktiva filter:

Clear All
Producten
Klantenservice
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlandsPolski