Algemene voorwaarden

Bezorging (Gratis verzending binnen de EU)

Alle bezorgingen worden door DHL/UPS afgehandeld.

Algemene voorwaarden - bezorging binnen Nederland/België.

DHL - Standaard bezorging (Gratis verzending binnen de EU )

Standaard pakketten worden op werkdagen bezorgd tussen 09.00 en17.00

Bezorging naar het door u aangegeven adres.

Bezorgtijd 2-3 werkdagen.

 

Retourzending (gratis retourzending)

 

Als u een hoed wilt terugsturen, neemt u eerst contact met ons ons op om de retourinstructies en een verzendlabel te ontvangen. U bent ervoor verantwoordelijk dat het hoed onbeschadigd wordt ontvangen. Verpak het hoed zorgvuldig.

 

Wij betalen alle kosten voor de retourzending door middel van onze verzendlabels. We streven ernaar dat al onze klanten 100% tevreden zijn met de hoeden die ze bij ons bestellen. Wij maken gebruik van UPS voor een veilige retourzending.

 

De terugzending is niet voltooid totdat we de teruggezonden goederen hebben ontvangen en onderzocht. Nadat een retourzending is voltooid, ontvangt u het tegoed op dezelfde creditcard of bankrekening als die u hebt gebruikt voor de aankoop. Als we retourgoederen ontvangen zonder de juiste retourdocumenten, worden de producten op kosten van de klant teruggestuurd.

 

14 dagen niet goed, geld terug-garantie.

Voor al onze klanten geldt een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf de leveringsdatum. Wij bieden gratis retourzending op alle orders binnen Nederland/België om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. Zie “Retourneren” voor meer informatie.

 

Garantie

U hebt natuurlijk garantie op alle producten die u bij ons koopt. De garantie is 1 jaar geldig vanaf de datum waarop u uw bestelling ontvangt. Als de klant naar de garantie verwijst en er wordt geoordeeld dat de schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik door de klant, moet de klant de kosten van eventuele reparatie betalen. Ons ervaren personeel zal in de eerste plaats de oorzaak van de schade bepalen. De klant betaalt in het geval van onder de garantie vallende reparaties alle verzendkosten.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Betalingsmogelijkheden

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 
iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Kaartbetaling (VISA / MasterCard)

In samenwerking met de kaartbetalingsoplossingen van Nets - een toonaangevende Scandinavische onderneming op het gebied van kaartbetalingen - worden alle transacties uitgevoerd volgens de nieuwe veiligheidsnorm 3D-Secure. Alle informatie wordt versleuteld met SSL 128 bit en heeft 100 procent zekerheid. Het geld wordt binnen 24 uur vanaf het moment dat u uw bestelling hebt geplaatst op uw rekening gereserveerd.

PayPal

PayPal heeft nu meer dan 150 miljoen gebruikers en als u een van hen bent, dan kunt u bij ons winkelen met uw PayPal-rekening. Bij de kassa kiest u PayPal als betaaloptie en vervolgens wordt u veilig doorverbonden met het PayPal betaalvenster. Als u nog geen PayPal-rekening heeft, maar er een wilt krijgen, dan kunt u er meer over lezen op www.paypal.nl.

Op rekening

Bij Hatroom.nl kunt u nu op rekening winkelen. U ontvangt eerst uw aankoop en betaalt 14 dagen later.

Winkelen met een Klarna-rekening is de veiligste en eenvoudigste betalingsmogelijkheid op het internet. U ontvangt eerst uw bestelling thuis. Wanneer u uw aankoop hebt ontvangen sturen wij u een rekening. U heeft dan 14 dagen om die te betalen. Op die manier betaalt u achteraf, en pas wanneer u zeker weet dat u de artikelen wilt behouden.

Zo eenvoudig is het:

Aan de kassa vult u uw persoonlijke gegevens in: geboortedatum, naam, adres en telefoonnummer. Vervolgens klikt u op “Bestelling versturen”. Zodra u de bestelling heeft verzonden vindt een automatische kredietcontrole plaats. Die duurt ongeveer een seconde. Vervolgens is de bestelling klaar.

Hatroom.nl verzend uw bestelling naar uw adres en wanneer u uw aankoop heeft ontvangen sturen wij u de rekening. Als u de goederen wilt behouden, dan hebt u 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. Zendt u de artikelen binnen 14 dagen terug, dan wordt de rekening geannuleerd. Winkelen met een Klarna-rekening is de veiligste en eenvoudigste is veilig, gemakkelijk en zeker.

Contactinformatie

Cama-Gruppen AB, Exportgatan 28, SE-422 46 Hisings Backa, Zweden, telefoon 0046 31 - 320 22 00, info@hatshop.se. OrgNr: 556768-1035.

 

Privacyverklaring

Algemeen

Dit beleid met betrekking tot persoonsgegevens beschrijft hoe Cama-Gruppen AB, Org.nr 556768-1035, Exportgatan 28, SE-422 46 Hisings Backa, Zweden, uw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt, vrijgeeft en opslaat.

Verantwoordelijke persoonsgegevens

Cama-Gruppen AB is verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die op onze website (Hatroom.nl) en bij contact met onze klantenservice opgegeven worden.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen de persoonsgegevens die we nodig hebben om de door u gewenste producten of diensten te kunnen leveren. Bijvoorbeeld wanneer u een aankoopt doet, u registreert voor onze nieuwsbrief, contact opneemt met onze klantenservice of onze website gebruikt.

Deze persoonsgegevens omvatten:

- Contactgegevens inclusief naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

- Informatie over uw aankopen

- Betalings- of creditcard informatie

- Persoonlijke voorkeuren inclusief uw verlanglijst en marketing- en cookievoorkeuren.

Tijdens uw interacties met onze website wordt bepaalde informatie van uw eenheid of browser automatisch verzameld. Meer informatie hierover kunt u vinden onder "Cookies en Pixels".

Voor welke doeleinden worden uw persoonsgegevens gebruikt?

- Het kunnen voldoen van onze verplichtingen aan u als klant, zoals het uitvoeren van aankopen, levering van producten, facturatie en support na aankoop;

- Het versturen van informatie en gerichte marketing, per post, e-mail, SMS of telefoon met betrekking tot de producten en diensten van Cama-Gruppen AB;

- Het beoordelen van de betaalmethoden die we u aan kunnen bieden, zoals door middel van kredietbeoordelingen;

- Het verbeteren van onze klantaanbieding, door het ontwikkelen van diensten, producten en functies;

- Het voorkomen van fraude;

- Het volgen van toepasselijke wetgeving, zoals boekhoudingswetgeving;

- De gegevens kunnen tevens als basis dienen voor analyses, marktonderzoeken, statistieken, bedrijfsopvolging en bedrijfs- en methodeontwikkeling gerelateerd aan de aankoop van producten.

Het delen van persoonsgegevens

We delen uw persoonsgegevens eventueel met de volgende partijen:

Derde partijen die namens Cama-Gruppen persoonsgegevens verwerken, zoals bijvoorbeeld voor het behandelen van uw creditcard en betalingen, verzendingen en leveringen, het distribueren van e-mails, het uitvoeren van analyses, het behandelen van productreclame en het beheren van bepaalde diensten en functies. Wanneer we gebruik maken van derde partijen gaan we altijd een overeenkomst aan die ervoor zorgt dat ze aan hun verplichtingen voldoen met betrekking tot de hantering van persoonsgegevens.

Andere derde partijen die nodig zijn om: (i) te voldoen aan een overheidsverzoek, rechterlijke beslissing of toepasselijke wetgeving, (ii) illegaal gebruik van onze website of schendingen van onze website, gebruikersvoorwaarden en ons beleid te voorkomen, (iii) ons te beschermen tegen de eisen van derde partijen en om te helpen fraude te voorkomen of om onderzoek te doen (bijv. naar het vervalsen van merken of piraterij).

Met derde partijen aan welke u toestemming hebt gegeven.

Het overdragen van persoonsgegevens kan ook worden gedaan wanneer we verkopen en de hele of een deel van onze werkzaamheden overdragen, of in het geval van reorganisatie, een spin-off, ontbinding of liquidatie.

Bewaartermijn van uw persoonsgegevens

We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig, om te voldoen aan de doeleinden die in dit privacybeleid zijn opgesteld (tenzij er volgens de toepasselijke wetgeving een langere bewaarperiode nodig is). We bewaren persoonsgegevens die gerelateerd zijn aan productaankopen, om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen (zoals voorwaarden die gesteld zijn door belasting- of koopwetten en garantiedoeleinden).

Uw rechten

U heeft het recht om het volgende aan te vragen:

- Een elektronische kopie van uw persoonsgegevens

- Correctie van uw persoonsgegevens indien ze niet compleet of onjuist zijn

- Verwijdering of beperking van uw persoonsgegevens onder bepaalde omstandigheden volgens het toepasselijk recht. Deze rechten zijn niet absoluut. Als we uw toestemming hebben gekregen voor het verwerken van uw persoonsgegevens heeft u het recht om dit op elk gewenst moment weer in te trekken.

Als u een kopie van uw persoonsgegevens wenst, of gebruik wilt maken van een van de andere rechten, dan kunt u contact met ons opnemen via info@hatshop.se

Diensten van derden

Op onze website kunt u interactie hebben met een aantal andere digitale producten en diensten. Zo kan onze website bijvoorbeeld geïntegreerd worden met apparaten van derde partijen voor het bijhouden van activiteit, sociale netwerken en andere digitale diensten.

Onze website kan, voor uw gemak of ter informatie, links bevatten naar andere websites (van derden). Gelinkte websites hebben hun eigen privacy regels of beleid, die wij u aanraden door te nemen. In de gevallen waarin de gelinkte websites of apps niet in ons bezit of beheer zijn, zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud en het gebruik van deze websites of hoe ze persoonsgegevens behandelen.

Cookies en Pixels

Wanneer u onze website gebruikt verzamelt Cama-Gruppen AB informatie die persoonsgegevens van uw browser kan bevatten. Wij gebruiken cookies en pixeltags om deze informatie te verzamelen. Deze gegevens kunnen de volgende informatie bevatten:

- IP-adres

- Cookie-identificatie, cookie-informatie en informatie over of het apparaat de software bevat voor toegang tot specifieke functies

- Uniek identificatie-apparaat en het type apparaat

- Domein, browser en taal

- Besturingssysteem en systeeminstellingen

- Land

- Eerder bezochte websites

- Informatie over uw interactie met onze website

- Tijd van bezoek en refererende websites

Derde partijen kunnen ook informatie verzamelen via websites met behulp van cookies, plug-ins van derden en widgets. Deze derde partijen verzamelen gegevens direct vanuit uw browser en de behandeling van deze gegevens is terug te vinden in hun eigen privacybeleid.

Wij gebruiken cookies en pixeltags om het gebruik van websites door onze klanten te monitoren en om de voorkeuren van onze klanten te begrijpen (zoals land- en taalkeuze). Dit maakt het mogelijk voor ons om onze klanten betere diensten te bieden en om hun online-ervaring te verbeteren. Wij gebruiken ook cookies en pixeltags voor het verzamelen van geaggregeerde gegevens over websiteverkeer en website-interactie, zodat we trends kunnen identificeren en statistieken verkrijgen voor de verbetering van onze e-commerce.

U kunt ervoor kiezen om het gebruik van cookies niet toe te staan.

U kunt onze website volledig gebruiken, ook wanneer u alleen de zogeheten sessioncookies accepteert.

Als u een aantal cookies helemaal niet accepteert, kunt u onze website niet volledig gebruiken:

- U kunt informatie lezen

- U kunt producten, prijzen en gerelateerde informatie bekijken

- U kunt geen producten in uw winkelwagen leggen

- U kunt niet bestellen

Wijzigingen in ons beleid

Wetten en praktijken kunnen in de loop van tijd veranderen. Wanneer wij ons privacybeleid updaten, vermelden we de wijzigingen op onze website. Als we de manier waarop we uw persoonsgegevens behandelen wijzigen, sturen we u een bericht, of indien juridisch noodzakelijk, vragen we uw toestemming alvorens de wijzigingen doorgevoerd worden. We raden u aan om ons privacybeleid te lezen. Dit privacybeleid werd voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018. 

Vragen

Indien u vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid, dan ben u van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice via info@hatshop.se

 

Producten
Klantenservice
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlandsPolski