Over Hatroom.nl

Hatroom.nl is een onderdeel van Carma-Gruppen AB, dat in 2008 in Göteborg werd opgericht. Hatroom.nl werd in 2012 gelanceerd en is sindsdien snel gegroeid - vandaag de dag heeft Hatroom.nl een van de grootste hoeden assortimenten van Europa.

De filosofie van Hatroom.

De filosofie van Hatroom is om jouw, als klant, trendy-, modieuze-, elegante-, klassieke- en mooie hoeden te bieden. Wanneer jij als klant een hoed vindt die je wilt hebben, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Alles dat je op de website ziet zal dan ook (uitzonderingen kunnen helaas soms voorkomen) op voorraad zijn en daarom binnen 24 uur verzonden worden. Het winkelen bij Hatroom moet leuk, snel en veilig zijn.

Het concept van Hatroom.

Hatroom biedt een breed en gevarieerd assortiment waar alle klanten een zo groot mogelijke kans hebben om de juiste hoed te vinden. Onze inkopers zijn erg nauwkeurig in het luisteren naar de behoeften van de klanten. Onze focus ligt altijd op het voldoen aan de vele smaken en behoeften van de klanten.

Kwaliteit bij Hatroom.nl.

Hatroom.nl werkt samen met de grote merken in de industrie, waar kwaliteit altijd een leidraad is.

Winkelen bij Hatroom.nl.

Bij Hatroom.nl winkel je veilig en zeker, met een creditcard, overschrijving of PayPal. Bij Hatroom.nl zijn er geen verborgen kosten. De prijs van de hoed is ook de uiteindelijke prijs van de gehele bestelling. We bieden namelijk altijd gratis verzending bij hatroom.nl.

Producten
Klantenservice
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlandsPolski