CTH Ericson

Als CTH Ericson spreekt over traditie en geschiedenis, bedoelen ze het echt. Al in 1885 opende Carl Theodor Ericson een hoedje in Borlänge.

Carl Theodor heeft de onderneming binnenkort uitgebreid van een hogerbedrijf tot het maken van zijn eigen hoed en caps. De nieuwe hoesfabriek die in 1902 werd geopend en de onderneming groeide, en in de jaren vijftig was het aantal werknemers in de hoesfabriek gestegen tot 230, waarbij CTH de grootste arbeidsplaats voor vrouwen in de stad was. Zelfs vandaag hoor je veel verhalen van ouderen in de stad die betrokken waren en hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis van CTH.

CTH Ericson produceert nog steeds enkele modellen in kleine series in de hoesfabriek, die ook een museum van de geschiedenis en productie van CTH herbergt.

CTH Ericson streeft naar het gebruik van alleen maar fabrikaten en sewing uit Europa, allemaal om zo milieuvriendelijk en lokaal geproduceerde hoofdtooi te kunnen aanbieden.

Vandaag, meer dan 130 jaar nadat Carl Theodor aan het werk was gegaan, is CTH Ericson nog steeds een familiebedrijf. CTH Ericson probeert altijd zijn rijke geschiedenis te behouden, maar kijkt tegelijkertijd vooruit en zoek de mogelijkheden om nieuwe hedendaagse klassieke klassen te creëren.

Afmetingen
Kleur
Soort hoed
Geslacht
Sorteer op

Aktiva filter:

Clear All
Inspiratie voor jou
De populairste items bij Hatroom
Recentelijk bekeken
Producten
Klantenservice
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlandsPolski