Borsalino

Het Italiaanse Borsalino - door velen beschouwd als dé hoed van de wereld - is bekend om hun echte Panamahoeden en premium vilthoeden van echt konijnenhaar. Een echte Borsalino hoed van vilt is erg licht en zacht en ondergaat meer dan 50 verschillende productiestadia en het duurt meer dan zeven weken om er een te maken. Een echte Panamahoed van Borsalino kan tot wel zes maanden duren om te maken en krijgt zijn wereldberoemde kwaliteit en vorm door de productie in Ecuador met plantaardige vezels van Toquilla palm.

Borsalino door de jaren heen.

Guiseppe Borsalino startte het familiebedrijf in 1857 in de Italiaanse stad Alessandria en het bedrijf werd snel bekend om het design en de kwaliteit. De piek werd bereikt in 1930, toen vooral Italianen die naar de Verenigde Staten emigreerden de kostbare Borsalino hoeden kochten als een prestige-accessoire die liet zien dat men succesvol was. In de afgelopen jaren hebben beroemdheden zoals Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Justin Timberlake, Denzel Washington, Kate Moss en Nicole Kidman Borsalino hoeden gedragen in het openbaar en het beeld van Borsalino hoed als meest prestigieuze hoed die men kan dragen, nog meer versterkt.

Hatroom.nl levert je Borsalino binnen 24 uur.

Alle Borsalino hoeden zijn altijd op voorraad en worden binnen 24 uur geleverd op werkdagen (bij bestelling voor 14.00 uur wordt het artikel dezelfde dag verzonden).

Afmetingen
Kleur
Soort hoed
Geslacht
Sorteer op

Aktiva filter:

Clear All
Inspiratie voor jou
De populairste items bij Hatroom
Recentelijk bekeken
Producten
Klantenservice
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlandsPolski